Låtskrivarverkstad i Svenljunga

januari 26, 2023 owpeter

Låtskrivarverkstad i Svenljunga

Svenljunga kommun

Vecka 3 var Optagonen Workshops på besök i Svenljunga kommun för att inspirera elever med vår Låtskrivarverkstad. Det är alltid lika roligt att få träffa nya elever och få ta del av den kulturella scenen i kommunerna vi besöker. Det blev helt fantastiska workshop där eleverna fick lära sig grunderna i låtskrivande och fick chansen att skapa sin egen låt. Stämningen och dynamiken i grupperna var fantastisk vilket gjorde det lätt för eleverna att samarbeta med varandra. Deras positiva energi smittade av sig på alla, vilket gjorde det roligt och givande att arbeta tillsammans.

Det var väldigt inspirerande att se hur eleverna hjälptes åt och verkligen såg potentialen i andras idéer. Genom samarbete lyckades de ge liv åt sina tankar och förverkliga dem i låttexterna. Det är ett viktigt budskap att man alltid kan skapa något unikt tillsammans genom att hjälpa varandra och att använda varandras styrkor. Det var tydligt att eleverna hade utvecklat en stark teamkänsla och en vilja att hjälpa varandra att nå gemensamma mål.

Musikläraren gav oss högsta betyg för vår genomförande av workshopparna och var riktigt imponerad av eleverna driv när vi var där. Denna feedback är en bekräftelse på vår insats och det är viktigt för oss att fortsätta att skapa en sådan miljö för eleverna att utvecklas i.

Vi vill tacka Svenljunga kommun för att vi fick möjligheten att komma till er och skapa minnen tillsammans med era elever. Vi ser fram emot att besöka Svenljunga kommun i framtiden och vi kan inte vänta till vi ses igen?. Även ett stort tacka Svenljunga Tranemo Tidning  som var på plats och gjorde ett reportage.

Workshopparna leddes av Uygar Duzgun och Anna Gram Gustafsson

Lyssna på de senaste singlarna och albumen på vår Spotify

 

,,,,,,,,