Julhälsning & Ai-Tomten släpper banger

december 24, 2023 Scott Millien

Julhälsning & Ai-Tomten släpper banger

God Jul 2023

Nu när 2023 närmar sig sitt slut vill vi på Optagonen AB ta ett ögonblick att reflektera över det gångna året och framförallt, önska er alla en riktigt God Jul.

Detta år har varit fyllt av inspirerande möten, kreativa workshops och ovärderliga samarbeten. Tillsammans har vi skapat musik, konst, glädje och vi är stolta över att ha fått vara en del av så många unga människors kreativa resor. Våra workshops har inte bara varit en plattform för kreativt uttryck utan också en källa till gemenskap, självkänsla och glädje.

Julen är en tid för reflektion, tacksamhet och att dela med sig. Vi på Optagonen AB känner djup tacksamhet för alla er som har varit en del av vår resa detta år. Era idéer, energi och passion har varit ovärderliga för oss.

Som en liten julgåva har vi satt ihop en specialinspelning med Ai tomten som skapat en unik julsång. Vi hoppas att den sprider lite extra julstämning och glädje i era hem.

Låt oss tillsammans se fram emot ett nytt år fyllt av nya möjligheter, kreativitet och framgång. Vi ser fram emot att fortsätta vårt arbete och utforska nya sätt att inspirera och stödja unga talanger.

Från alla oss på Optagonen AB, önskar vi er en fridfull och glädjefylld jul och ett gott nytt år!

Lyrics:

[Vers]
Snön faller sakta ner från ovan
Kalla vinterdagar är här igen
Barnen leker ute i vitögad charm
Hela världen fylls med julglädje varm (ooh-yeah)

[Refräng]
God jul och gott nytt år (åh-åh-åh)
Fira tillsammans, vi är ett sådant par (par)
Dansa i snön och sprid julens fröjd (oh-oh-oh)
Tillsammans håller vi våra hjärtan högt, högt (högt, högt, högt)

,,,,,,,,,,,