En Vecka av Musik, Kreativitet och Samarbete i Härnösand

november 17, 2023 owpeter

En Vecka av Musik, Kreativitet och Samarbete i Härnösand

Härnösand kommun

Vecka 45 i Härnösand kommun blev en oförglömlig tid för oss på Optagonen Workshops. Att få bidra till elevernas musikaliska utveckling vid Wendela Hellmanskolan och Hedda Wisingskolan var en verklig ära. Under dessa fem dagar bevittnade vi hur eleverna växte i sina musikaliska färdigheter och uttryckte sig genom sina egna skapade låtar. Deras enastående kreativitet och förmåga till samarbete blev tydligt under denna framgångsrika vecka.

Att bevittna elevernas engagemang, öppenhet och vilja att kreativt ta sig an utmaningar var djupt inspirerande för oss. Genom att arbeta tillsammans med eleverna kunde vi skapa fantastisk musik, vilket lade grunden för en vecka fylld av ren glädje och gemenskap.

Vi lämnar Härnösand med många fantastiska minnen och låtar som kommer att eka länge i våra hjärtan. Ett stort tack till Härnösand kommun, samt alla underbara elever och lärare vid Wendela Hellmanskolan och Hedda Wisingskolan. Ert engagemang och kreativitet har verkligen gjort denna vecka till en oförglömlig upplevelse för oss alla. Tills vi ses igen, fortsätt att låta er kreativitet flöda!

,,,,,,,,,,,,,,,,