En oförglömlig resa till Vegaskolan

juni 8, 2023 owpeter

En oförglömlig resa till Vegaskolan

Vännäs kommun

Vi på Optagonen Workshops vill gärna dela med oss av vår otroliga upplevelse som vi nyligen hade i Vännäs kommun. Redan vid ankomst till Vegaskolan mottogs vi hjärtligt av både elever och lärare. Deras positiva attityd och varma välkomnande förhöjde verkligen hela vår upplevelse. Vi fick sedan den stora äran att spendera tid med dessa fantastiska elever, en upplevelse som vi kommer att bära med oss för alltid.

Det vi mötte i Vegaskolan var inget annat än ren inspiration. Eleverna imponerade på oss med sin musikalitet, kreativitet och framför allt, deras entusiasm. Varje elev tog sitt engagemang till en ny nivå och visade på en verklig passion för musik, något som verkligen lyste genom de fantastiska låtar de skapade. Varje dag blev vi överväldigade av den kreativa floden från dessa talangfulla unga individer. De visade oss att musik verkligen är ett universellt språk och ett kraftfullt verktyg för uttryck. Deras engagemang inspirerade oss och påminde oss om musikens förenande kraft och dess eviga möjligheter.

Vår tid i Vännäs kommun och Vegaskolan har varit oförglömlig. Vi är djupt tacksamma för denna möjlighet att dela vår passion för musik med dessa otroliga elever. Det vi har sett här har bekräftat för oss hur viktigt det är med entusiasm och stöttande miljöer för att främja kreativitet och lärande. Vi ser fram emot fler liknande erfarenheter i framtiden.

Stort tack till Vännäs kommun och alla på Vegaskolan för att ni gjorde denna workshop till en sådan fantastisk upplevelse. Ni är beviset på att musik verkligen kan förändra världen, en låt i taget. Vi hoppas att vi snart får återvända till er!

Workshopparna leddes av Alex Jassim, Erik Runseson och Tim Lindfors.

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,