Elever i Hylte imponerar med hitlåtar

maj 4, 2023 owpeter

Elever i Hylte imponerar med hitlåtar

Hylte kommun

Optagonen Workshops besökte under vecka 17 två skolor i Hylte kommun, Unnaryds Skola och Elias Fries Skola, där vi höll vår låtskrivarverkstad. Eleverna fick möjlighet att använda sin kreativitet och fantasifulla förmågor för att skapa musik tillsammans i grupper. Det var fantastiskt att se hur eleverna engagerade sig och hjälpte varandra i skapandet av låtar.

Eleverna på båda skolorna mötte oss med entusiasm och energi från första stund. De visade verkligen potentialen i andras idéer och arbetade tillsammans för att skapa fantastisk låtar. Att våga uttrycka sina idéer och tankar inför hela klassen, och dessutom sjunga sina låtstycken högt inför sina klasskamrater, är en utmaning som inte är särskilt lätt. Trots detta visade eleverna mod och lyckades med stor framgång övervinna denna utmaning. Deras dedikation och engagemang inspirerade oss på Optagonen Workshops.

Vi tror att det är viktigt att främja kreativitet och musikalitet hos dagens ungdomar och det är alltid en glädje att få jobba med elever och se deras kreativa sida. Genom att uppmuntra samarbete och hjälpande av varandra, kan vi bidra till deras personliga utveckling.

Vi vill tacka lärarna och eleverna på Unnaryds Skola och Elias Fries Skola för deras fantastiska mottagande. Vi hoppas verkligen att vi får möjligheten att besöka er igen i framtiden och fortsätta arbeta tillsammans för att inspirera eleverna att utforska sin kreativitet och hitta glädjen i att skapa musik tillsammans. Även ett stort tack till Hallandsposten som var på plats och gjorde ett reportage.

Anastasia Sandberg och Martin Masarov var ledare för workshoparna.

Upplev den senaste musiken på vår Spotify.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,