Dundervecka Västervik!

februari 17, 2021 Scott Millien

Dundervecka Västervik!

Västerviks kommun

Under veckorna 6 och 7 har vi varit i Västerviks kommun där vi besökte högstadieskolorna i Ankarsrum och Gamleby och självaste Västervik. Det är alltid lika kul att få träffa nya elever och få ta del av kulturen i kommunen där vi alltid hittar talangfulla elever som brinner för musik. Iår träffade vi elever från åk7 som fick skriva sina låtar som publiceras om ca 6 veckor.

Vi fick till ett grymt samarbete mellan två elever från olika skolor. En elev ifrån Ankarsrum som skrev sin rapp-text under 1h 30min som vi matchade ihop med en sångerska i åk 8 som knäckte en refräng! Vi ser fram emot att få släppa låten ?

Vi fick tyvärr avbryta mitt i veckan pga av rådande situation där man valt att stänga ner högstadieskolan Ellen Keyskolan. Vi planerar att komma tillbaka så snart som möjligt.

Vi vill tacka Lise-Lotte Gustavsson som som varit supertrevlig och gjort det möjligt för oss att besöka skolorna genom skapande-skola och Västerviks Tidning som skrivit en artikel där dem intervjuat skoleleverna under gårdagens workshop.

,,,,,,,,,,,,,,,