Dundersuccé i Timrå

oktober 28, 2022 owpeter

Dundersuccé i Timrå

Timrå kommun

Vilken dundersuccé det blev i Timrå där vi under vecka 42 fick besöka och lära känna elever på Arenaskolan och Ala skolan. Vi blev mycket gott bemötta av alla lärare och elever under hela veckan lång. Storlekarna på klasserna var varierande men det stoppade inte engagemanget hos eleverna som var på topp från börja till slut. Det var riktigt inspirerande att se elevernas samarbetar för ett gemensamt mål.

Vid första anblicken kan många tro att det är omöjligt att skriva låttexter och sen sjunga sina texter inför sina klasskamrater, vilket gör att det kan vara spänt i början av workshopparna. Med lite uppmuntran från oss och när vi visat eleverna hur dem stora artisterna jobbar så försvann det spända läget helt och hållet. Det är alltid roligt när vi kan hjälpa dem att hitta mod som de inte visste fanns!

På Arenaskolan hittade vi eleven Altaher som har vunnit en raptävling för Bilda, där priset var en dag i studion med Rob Milos studiogranne Yei! Vi spår en ljus framtid för Altaher som kommer bli en utav Sveriges nya stora rapartister. Vi skapade även låtar med G5 bestående av elever från klass 7, 8 och 9 på Arenaskolan.

Det blev en hel hög av riktigt bra låtar och många fina minnen som vi tar med oss från våran fantastiska vecka här i Timrå. Vi vill tacka Timrå kommun för att vi fick komma till Arenaskolan och Ala skolan och vi hoppas att vi får komma tillbaka så snart som möjligt.

Workshopparna hölls av Adam Carlsson och Erik Runeson

Kolla in dom senaste singlar och album på vår Spotify

 

 

,,,,,,,,