Åter i underbara Strömsund

november 8, 2022 owpeter

Åter i underbara Strömsund

Strömsund kommun

Optagonen Workshops fick den fantastiska möjligheten att återvända till Strömsund kommun under vecka 43 efter förra årets stora succé. Under veckan hälsade vi på Vattudalsskolan, Centralskolan och Fjällsköskolan. Eleverna visade otrolig talang och kreativitet på sitt eget individuella sätt vid varje workshop. Vi var så imponerade av hur bra alla var! Det är fantastiskt att se eleverna växa till stolta individer genom sångtexter som de skapat tillsammans som en del av en grupp. Det är tydligt att alla elever har vuxit i sitt självförtroende och självuttryck under veckan vi var där. Det är alltid lika kul och inspirerande att hjälpa unga människor hitta sin kreativa sida.

P4 Jämtland kom på besök och gjorde ett radioreportage på en av workshopparna. Där det blev intervjuer med eleverna och även lite live rap från eleven Lucifer vilket var mycket starkt och modigt gjort av honom. Det blev även en intervju med Martin Masarov.

Återigen har workshopparna i Strömsund detta år också varit helt fantastiska! Det blev massor med smash hits och vi kommer aldrig att glömma veckan här i Strömsund. Vi fick även uppleva det första snöfallet med eleverna vilket var kul.

Vi vill tacka Strömsund kommun för att vi fick komma till er åter igen och skapa minnen för livet med alla era underbara elever. Vi kan inte vänta till låtarna är klara och publicerade så att alla får ta del av denna fantastiska vecka. Även ett tack till P4 Jämtland som var på besök och gjorde ett reportage.

Workshopparna i Strömsund hölls av Adam Carlson och Martin Masarov.

Om ni inte har lyssnat på förra årets succé album från Strömsund så kan ni lyssna på den här i länken

 

 

,,,,,,,,,