Anmäl dig till sommarens hitfabrik: Digital Låtskrivar och Musikpoducent workshop

maj 22, 2023 owpeter

Anmäl dig till sommarens hitfabrik: Digital Låtskrivar och Musikpoducent workshop

Sommaraktivitet

Anmäl dig redan idag!

Anmäl dig till Optagonen Workshops digitala sommarkurser i låtskrivning eller musikproduktion. Få nya färdigheter och verktyg för dina projekt och utveckla ditt musikskapande. Vi väntar på dig!

Klicka på länkarna för att få mer information om workshopparna och hur man anmäler sig.

Mer information: 

Låtskrivar-workshop 3-4 juli:

Du kommer under två dagar att få möjligheten att lära dig från en av Sveriges mest framgångsrika låtskrivare. Oavsett om du är en nybörjare eller erfaren låtskrivare är denna workshop perfekt för att ta din låtskrivning till nästa nivå. Denna workshop är utmärkt för att förbättra dina låtskrivningsfärdigheter och oavsett din erfarenhet kommer du att få ta del av framgångsrika metoder för att skriva texter och melodier som fångar lyssnarens uppmärksamhet. Som en extra bonus kommer vi att pitcha din låt till up-and-coming artisten “Bardee”, vilket ger dig en fantastisk möjlighet att visa upp dina färdigheter och få din musik publicerad.

Musikproduktions-workshop 5-6 juli:

Under två dagar kommer du att lära dig från en av de mest framgångsrika musikproducenterna i Sverige, som har producerat musik för några av landets mest kända artister. Du kommer att få lära dig insider-tips och tricks för att ta din musikproduktion till nästa nivå och lära dig hur man skapar en högkvalitativ produktion från början till slut, oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren musikproducent. Workshopen är baserad på programvaran Logic, men fokuserar på generella produktionsprinciper och tekniker som kan tillämpas på vilken musikproduktionsmjukvara som helst.

, , , , , , , , , , ,