Teaterpedagog sökes

januari 2, 2024 owpeter

Teaterpedagog sökes

Jobba med Teater & scenkonst

OM OPTAGONEN.

Optagonen AB håller i digitala och traditionella workshops där vi åker ut till skolor, fritidsgårdar, kulturhus m.m över hela Sverige. Tillsammans med etablerade Artister, Producenter & Inspiratörer vill vi ge tillbaka till samhället utan filter. Vi försöker berika och skapa en bättre gemenskap genom att väcka en skapande-process till liv hos unga, stärka deras självkänsla och hjälpa dem kliva ut ur sin komfort-zon med hjälp av olika kulturformer.

Vi har jobbat med över 170 kommuner och utövat över 500 workshops runt om i landet sedan 2015 och behöver nu expandera för att bemöta den växande marknaden för våra workshops.

FÖRKUNSKAP & KRAV

Bli en del av Optagonens engagerade team och bidra till positiv förändring i ungas liv genom våra teaterworkshops. Vi söker nu engagerade och kreativa teaterpedagoger som är passionerade för att inspirera unga genom teaterkonst.

Som teaterpedagog hos Optagonen kommer du att leda och utveckla teaterworkshops som väcker kreativitet och självuttryck hos deltagarna. Du kommer att arbeta tillsammans med ett team av inspiratörer och kulturaktörer, och din huvuduppgift blir att leda och organisera teateraktiviteter, från improvisation till pjäsframställning.

Vi söker dig som har erfarenhet inom teater, dramatik eller skådespeleri och tidigare erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar, särskilt i en kreativ, utbildnings- eller underhållningsmiljö. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av att leda workshops, då vi erbjuder mentorskap och utbildning inom detta område. Däremot är det viktigt att du är professionell, kreativ och har en genuin passion för att arbeta med unga.

Denna tjänst är en konsulttjänst, vilket innebär att du själv bestämmer vilka uppdrag du tar. Vi erbjuder flexibilitet och möjligheten att kombinera denna roll med andra kreativa projekt eller arbeten. Tjänsten innefattar resor och hotellövernattningar, vilka bekostas av Optagonen. Du kommer också att ha möjlighet att påverka och utveckla våra workshops, samt få tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling.

Anslut dig till ett team som präglas av arbetsglädje, kreativitet och professionalitet. Ta chansen att göra skillnad och inspirera nästa generation genom kraften i teaterkonst.

SÖK JOBBET

För att söka tjänsten ladda upp ditt CV med ett personligt brev så vi får en liten bakgrund om dig. Har du material du vill dela med dig får du gärna gör det men detta är inget krav. När du trycker på länken nedan skickas du vidare till dropbox där du kan ladda upp dina filer.

OBS: Döp dina filer med ditt för och efternamn, glöm inte ha med ditt telefonnummer eller mail i filen så vi kan återkoppla.

,,,,,,,,,