Jobba som sångpedagog

maj 22, 2022 Scott Millien

Jobba som sångpedagog

OM OPTAGONEN.

Optagonen AB håller i digitala och traditionella workshops där vi åker ut till skolor, fritidsgårdar, kulturhus m.m. över hela Sverige. Tillsammans med etablerade Artister, Producenter & Inspiratörer vill vi ge tillbaka till samhället utan filter. Vi försöker berika och skapa en bättre gemenskap genom att väcka en skapande-process till liv hos unga, stärka deras självkänsla och hjälpa dem kliva ut ur sin komfort-zon med hjälp olika kulturformer.

Vi har jobbat med över 70 kommuner och utövat över 400+ workshops runt om i landet sedan 2015 och behöver nu expandera för att bemöta den växande marknaden för våra workshops.

FÖRKUNSKAP & KRAV

Har du en passion för förändring och för att inspirera människor? Då behöver vi din hjälp! Som en del av Optagon kommer vår nya workshop i sångpedagogik att ge deltagarna möjlighet att bygga upp sin självkänsla genom att sjunga. Du får också möjlighet att resa runt i Sverige samtidigt som du arbetar med elever på olika skolor som är ivriga att inte bara lära sig utan också dela med sig av det de lär sig

Som sångpedagog kan det vara svårt att ha ett vanligt “9 till 5-jobb” och därför erbjuder vi denna konsulttjänst vilket möjliggör att du själv bestämmer vilka uppdrag du vill ta.

Vi kräver inga förkunskaper och du behöver inte ha någon erfarenhet kring att hålla en workshop. Under din tjänst kommer du även få mentorskap som ingår i tjänsten. Vi ser dock att du har erfarenhet kring det du gör och är professionell i ditt arbete. I tjänsten ingår resor och hotellövernattningar som Optagonen står för, du behöver endast tänka på det kreativa arbetet.

Häng med och var en del av ett väl fungerande team med en stor arbetsglädje, kreativitet och professionalitet.

SÖK JOBBET

För att söka tjänsten ladda upp ditt CV med ett personligt brev så vi får en liten bakgrund om dig. Har du musik du vill dela med dig får du gärna gör det men detta är inget krav. När du trycker på länken nedan skickas du vidare till dropbox där du kan ladda upp dina filer.

OBS: Döp dina filer med ditt för och efternamn, glöm inte ha med ditt telefonnummer eller mail i filen så vi kan återkoppla.

, ,