Jobba med dans och rörelse med barn

december 7, 2022 owpeter

Jobba med dans och rörelse med barn

OM OPTAGONEN.

Optagonen AB håller i digitala och traditionella workshops där vi åker ut till skolor, fritidsgårdar, kulturhus m.m. över hela Sverige. Tillsammans med etablerade Artister, Producenter & Inspiratörer vill vi ge tillbaka till samhället utan filter. Vi försöker berika och skapa en bättre gemenskap genom att väcka en skapande-process till liv hos unga, stärka deras självkänsla och hjälpa dem kliva ut ur sin komfort-zon med hjälp olika kulturformer.

Vi har jobbat med över 150 kommuner och utövat över 400+ workshops runt om i landet sedan 2015 och behöver nu expandera för att bemöta den växande marknaden för våra workshops.

 

FÖRKUNSKAP & KRAV

 

Har du någonsin velat vara en del av något större? Har du en passion för förändring och för att inspirera unga människor? Då behöver vi din hjälp! Som en del av Optagon kommer du ge deltagarna möjlighet att bygga upp sin självkänsla genom dans och rörelse. Du får också möjlighet att resa runt i Sverige samtidigt som du arbetar med elever på olika skolor som är ivriga att inte bara lära sig utan också dela med sig av det de lär sig.

Vi erbjuder denna tjänst som en konsulttjänst vilket möjliggör att du själv bestämmer vilka uppdrag du vill ta.

Vi kräver inga förkunskaper och du behöver inte ha någon erfarenhet kring att hålla en workshop. Vi ser dock att du är professionell i ditt arbete och har erfarenhet av att jobbat med förskoleelever och yngre barn samt att du har en positiv inställning. Under din tjänst kommer du även få mentorskap som ingår i tjänsten. I tjänsten ingår resor och hotellövernattningar som Optagonen står för, du behöver endast tänka på det kreativa arbetet. Vi använder färdigskrivna låtar som barnen får sjunga, dansa och röra sig till.

Läs med om själva workshopen här “Dans och rörelse

Häng med och var en del av ett väl fungerande team med en stor arbetsglädje, kreativitet och professionalitet.

SÖK JOBBET

 

För att söka tjänsten ladda upp ditt CV med ett personligt brev så vi får en liten bakgrund om dig. Har du material du vill dela med dig får du gärna gör det men detta är inget krav. När du trycker på länken nedan skickas du vidare till dropbox där du kan ladda upp dina filer.

OBS: Döp dina filer med ditt för och efternamn, glöm inte ha med ditt telefonnummer eller mail i filen så vi kan återkoppla.

, , , , , , , , , , ,