Anmälan / Avbokning av Online Låtskrivarverkstad
Anmälan till Online låtskrivarverkstad sker på våran hemsida. Anmälan följs av en bekräftelse från Optagonen AB och efter samtal med vårdnadshavare ett besked per mail om anmälan med mer information kring sessionerna etc. Denna anmälan är sedan bindande men du har som konsument 14 dagars ångerrätt. Om du vill ångra din anmälan så gör du det enklast via mail genom att maila info@optagonen.se. Meddelande om avbokning ska innehålla dina personuppgifter samt skickas från den mailadress som bokningen gjordes ifrån. Om kursen har börjat utan att du har ångrat köpet har du förlorat din ångerrätt.

Förutom vad gäller ångerrätten enligt ovan är din anmälan bindande. Om avanmälan sker efter start är du skyldig att betala full avgift. Notera att om du är under 18 år gammal så måste du få tillstånd av åtminstone en av dina vårdnadshavare och i anmälningsblanketten skall uppgifter till vårdnadshavaren anges så att våra kursledare kan kontakta hen och få ytterligare bekräftelse på att du som har anmält dig får ta del av kursen. Samtidigt är det enbart målsman och den kontaktperson som angavs som kan avboka en bokad kurs åt en minderårig deltagare.

Betalning
Betalning görs enligt instruktioner i beskedet som du får via mail. Vid utebliven betalning förlorar du din plats. Detta sker 30 dagar från och med dagen då fakturan skickats.

Sjukdom
Om du inte kan påbörja en kurs på grund av sjukdom eller liknande, så är det giltig orsak till uteblivande deltagande men enbart om det kan styrkas med läkarintyg. Du måste även skicka en ansökan om återbetalning skriftligen till Optagonen via mail och det är ytterst viktigt att avanmälan skall ha skett innan kursen startat.

Rättigheter
Optagonen AB har rätten att byta lärare om ordinarie lärare skulle bli sjuk eller få förhinder.

Vi följer GDPR och under anmälan kan du godkänna att vi tar foton eller skärmdumpar under lektionens gång genom att bocka för rutan “Jag godkänner att ni tar bilder/skärmdump”. Är du minderåring så måste vi få ett godkännande av din vårdnadshavare och kursläraren kommer att skicka en samtyckesblankett för GDPR. Alla foton och skärmdumpar kan sedan komma att användas som marknadsföringsmaterial, t.ex. på vår hemsida eller sociala medier. Går du inte med på detta så respekterar vi givetvis ditt beslut. Detta gör du enbart genom att inte bocka för rutan”Jag godkänner att ni tar bilder/skärmdump”.

Frågor
Vid ytterligare frågor så är du mer än välkommen att kontakta oss via vår kontaktformulär eller via mail: sale@optagonen.se