Elektriska workshops i Norrköping

december 1, 2022 owpeter

Elektriska workshops i Norrköping

Norrköping kommun

Under vecka 47 var Optagonen Workshop på besök i Norrköping kommun för att skapa låtar med elever från Enebyskolan. Det blev helt fantastiska workshops där ungdomarna delade in sig i olika grupper för att skriva sina egna låtar. Energin i rummet var alltid elektrisk och det är verkligen fantastiskt vilka innovativa idéer som kan skapas när unga hjärnor möts.

Eleverna gjorde verkligen ett fantastiskt jobb med låtskrivande och sång. Det var en glädjande syn att se hur de pressade sig själva musikaliskt samtidigt som de inspirerade varandra! Varje elevs engagemang förtjänar att uppmärksammas – de ska vara riktigt stolta över vad de har åstadkommit under veckan. Möjligheterna är oändliga när vi har rätt kombination av inspiration och resurser! Genom motivation och stöd är allt möjligt att uppnå.

Stort tack till Norrköpings kommun som gav oss den fantastiska möjlighet att besöka Enebyskolan. Att komma hit har varit en underbar upplevelse och vi har njutit av vår tid i fulla drag. Vi hoppas att vi får komma tillbaka till er så snart som möjligt.

Workshopparna hölls av Alex Jassim och Anna Gustafsson

Låtarna kommer nu att bearbetas för release på Spotify och vi kan inte vänta tills vi får höra slutresultatet?

,,,,,,,,