About Brooklyn

Om William Källén

William Källén är en musikproducent och ljudtekniker från Stockholm. Han studerade masterprogrammet i musikproduktion på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. William är en social person som är säker på sin förmåga och brinner för den ständigt föränderliga musikkulturen. Han studerade även masterprogrammet i musikproduktion vid Royal College of Music i London, där han utvecklade ett starkt intresse för det konstnärliga hantverket i musikproduktion.

Efter många års erfarenhet som vikarie på förskolor, skolor och gymnasier har han utvecklat de färdigheter och kunskaper som krävs för att bli en utmärkt pedagog. Williams erfarenheter och studier har gett honom självförtroende att ta sig an alla pedagogiska utmaningar som kommer i hans väg.

William Källén är en kompositör och producent som arbetar i både den kommersiella och personliga musikverk. I sitt kommersiella arbete har han skrivit och producerat musik för TV och reklamfilmer. I sitt personliga arbete skriver och producerar han musik som finns att lyssna på Spotify. Hans övertygelse är att det inte finns någon motsättning mellan att ägna sig åt sin egen musik som en passion och åt annan musik som ett jobb – de berikar bara varandra.

About Brooklyn

Relaterade inlägg